Una amanida ben refrescant.
En aquests dies de tanta calor, a qui no li passa pel cap no dinar, o dinar ben poc per poder fer una mica de migdiada. Descansar per poder anar a treballar havent descansat un ratet.
Com que hem de dinar per agafar energia o, al sopar recuperar-nos de la jornada laboral, aquí teniu una amanida ben apetitosa i senzilla.
Ingredients:
– – Tomàquets madurs
– – Pepino
– – Pebrot
verd
verd
– – Ceba
– – Olives
negres
negres
– – Formatge
feta
feta
– – Oli d’oliva
– – Sal
– – Orenga
Preparació:
Tallar tots els
vegetals al gust, sempre utilitzant els ingredients ben frescs.
vegetals al gust, sempre utilitzant els ingredients ben frescs.
Mesclar-ho en un
bol i afegir la sal i l’oli d’oliva.
bol i afegir la sal i l’oli d’oliva.
Afegir les olives
i el formatge feta.
i el formatge feta.
Per últim, afegir
l’orenga.
l’orenga.
Si es vol, també es pot canviar l’orenga per qualsevol altra planta aromàtica fresca, com alfàbrega, herbabona…
Que aprofiti!
Deixa una resposta