Comença a fer bon temps i ens apeteixen menjar freds, que ens facin passar la calor d’aquests dies. Tenim moltes receptes per posar en pràctica, com són les amanides, però n’hi ha de més originals i que també poden ser interessant per provar.
Quan pensem en fer gaspatxo, el tradicional porta tomàquet, ceba, all, pebrot, etc. però també el podem fer amb síndria. És una opció interessant per a aquelles persones que no els hi agrada el tradicional, per a canviar de sabors i per utilitzar una síndria quan la tenim a la nevera i veiem que se’ns passarà.
La recepta és la següent:
Ingredients:
– 600g de polpa de síndria (sense les pepites).
– 1 dent d’all
– 1/2 pebrot verd
– 30g d’oli d’oliva verge extra
– 10g de vinagre de poma
– fulles d’alfàbrega
– sal
– pebre
Preparació:
Posar tots els ingredients dins al got de la batidora, menys l’oli d’oliva, i triturar-ho.
Es va afegint l’oli d’oliva poc a poc, i rectifiquem de sal i pebre.
Posar-ho a la nevera per a que es refredi, fins al moment de servir.
El podem servir com a primer plat o com aperitiu, i decorat de la forma que es vulgui.
Bon profit i Salut.
Deixa una resposta