Plat molt refrescant i complert. 
Si hi ha algún ingredient que no us agradi el poden canviar per un altre semblant. Per exemple: les sardines per anxoves, o el cigrons per fesols, etc. 

Ingredients (4 persones)
500g de cigrons
cuits
2 llaunes de
sardines en oli d’oliva
4 ous durs
3 tomàquet
d’amanida
2 llaunes de
tonyina en oli d’oliva
Sal, vinagre, oli
d’oliva verge extra i julivert picat
Preparació:
Pelar i trossejar
els ous durs.
Netejar i
trossejar els tomàquets.
En un bol mesclar
els cigrons amb la tonyina.
Al damunt afegir
els ous durs i els tomàquet que hem preparat anteriorment, i finalment les
sardines.
Ho amanim tot al
gust i està a punt per menjar.
Valor nutricional (per ració)

Energia
456 Kcal
Proteïnes
38 g
Lípids
20,5 g
Hidrats de carboni
30 g
Fibra
15 g
Sodi
442,7 mg
Calci
356,6 mg
Fòsfor
621 mg
Ferro
7,2 mg


Deixa una resposta