Plat molt refrescant i complert.
Si hi ha algún ingredient que no us agradi el poden canviar per un altre semblant. Per exemple: les sardines per anxoves, o el cigrons per fesols, etc.
Ingredients (4 persones)
500g de cigrons
cuits
cuits
2 llaunes de
sardines en oli d’oliva
sardines en oli d’oliva
4 ous durs
3 tomàquet
d’amanida
d’amanida
2 llaunes de
tonyina en oli d’oliva
tonyina en oli d’oliva
Sal, vinagre, oli
d’oliva verge extra i julivert picat
d’oliva verge extra i julivert picat
Preparació:
Pelar i trossejar
els ous durs.
els ous durs.
Netejar i
trossejar els tomàquets.
trossejar els tomàquets.
En un bol mesclar
els cigrons amb la tonyina.
els cigrons amb la tonyina.
Al damunt afegir
els ous durs i els tomàquet que hem preparat anteriorment, i finalment les
sardines.
els ous durs i els tomàquet que hem preparat anteriorment, i finalment les
sardines.
Ho amanim tot al
gust i està a punt per menjar.
gust i està a punt per menjar.
Valor nutricional (per ració)
Energia
|
456 Kcal
|
Proteïnes
|
38 g
|
Lípids
|
20,5 g
|
Hidrats de carboni
|
30 g
|
Fibra
|
15 g
|
Sodi
|
442,7 mg
|
Calci
|
356,6 mg
|
Fòsfor
|
621 mg
|
Ferro
|
7,2 mg
|