Aquest plat, tot
i que tota la preparació és en calent es pot menjar fred o a temperatura
ambient. És molt gustós i aromàtic.


Ingredients (4 persones)
200g d’arròs
salvatge
500ml de brou de
verdures
250g d’espàrrecs
verds
25g de bolets
silvestres deshidratats
100g de
xampinyons
2 dents d’all
1 ceba tendra
mitjana
sal i oli d’oliva

Preparació:
Posar a bullir
l’arròs salvatge. Hem de tenir en compte que aquest arròs tarda més en coure’s,
entre 40 i 45min. Afegir un gra d’all i 2 fulles de llorer, per dones més
sabor.
Posar en remull
els bolets deshidratats, amb aigua.
En una paella
saltejar, primer l’all i la ceba picada. Desprès afegir els bolets
deshidratats, els espàrrecs verds i els xampinyons i deixar que es cogui. Anar remenant
per a que no s’enganxi. Sempre coure amb la tapa posada a la paella i així no
s’utilitza tant d’oli. De totes maneres, si veieu que es pot enganxar afegir
una mica d’aigua i continuar amb la cocció.
Quan l’arròs
estigui cuit, colar i posar-ho juntament amb els bolets, a la paella.
Es pot acabar
d’amanir amb cibulet o julivert picat.

Valor nutricional (per ració)

Energia
153 Kcal
Proteïnes
4,3 g
Lípids
8,3 g
Hidrats de carboni
15,3 g
Fibra
2,6 g
Sodi
49 mg
Calci
26,3 mg
Fòsfor
105,8 mg
Ferro
0,9 mg

Deixa una resposta