En aquesta època de primavera, amb bon temps i dies solejats, ve de gust sortir a la natura a fer esport, a passejar, anar a la platja a intentar agafar els primers raigs de sol o aprofitar les moltes activitats que s’ofereixen, tant de muntanya, riu o platja.
Quan sortim el cap de setmana a passar el dia a l’aire lliure és habitual que fem la menjada principal fora de casa. Tenim dues opcions: anar de restaurant, bar o tapes, o bé emportar-nos el dinar de tupper o entrepà.
Com que volem gaudir al màxim de la natura proposem 5 entrepans saludables per poder emportar-nos a la motxilla.
1. Sandvitx de pisos de truita
Ingredients:
  • 2 llesques de pa de motllo (de fleca)
  • Preparar 1 truita amb espinacs (1 ou), per a 2 persones
  • Preparar 1 truita amb formatge parmesà ratllat (1 ou), per a 2 persones
  • 1 o 2 cullerades de salsa de tomàquet natural
  • Oli d’oliva i sal
2. Rústic de salsitxa
Ingredients:
  • Pa rústic
  • 2 salsitxes de pollastre rostides
  • 1/4 d’albergínia a rodanxes rostida a la planxa
  • Oli d’oliva i sal
3. Bocata de mozzarella
Ingredients:
  • 1 panet tipus xapata
  • 70g de formatge mozzarella o formatge fresc
  • 1 tomàquet madur petit
  • 2 talls de pernil de gall d’indi
  • Orenga
  • Oli d’oliva i sal
4. Sandwitx de tonyina
Ingredients:
  • 2 llesques de pa de motlle de fleca
  • 1 llauna de tonyina en conserva, en oli d’oliva
  • 1 cullerada de salsa de tomàquet natural
  • 1/2 ou dur picat
  • 4-6 olives picades
  • Fulles d’enciam
  • Oli d’oliva i sal
5. Entrepà mexicà
Ingredients:
  • Panet integral
  • 1-2 talls de pit de pollastre rostit
  • 1/2 advocat fresc tallat
  • Ceba crua tallada fina
  • 1-2 pebrots del piquillo o pebrot rostit
  • Una mica de coriandre
  • Suc de llimona
  • Oli d’oliva i sal
Amb algun d’aquests entrepans podem fer un àpat saludable, complert i bo en un dia d’activitat a l’aire lliure.
Deixa una resposta