Ja fa uns dies que parlem sobre els beneficis nutricionals de la quinoa. Un aliment a tenir en compte dins la dieta habitual, de la mateixa manera com utilitzem l’arròs o la pasta. Però com és encara desconeguda, aquí teniu una recepta més a base de quinoa.
Pensareu que la sopa de quinoa no és molt bon plat per a fer a l’estiu, però com que aquests dies encara refresca, plou i semblen dies de tardor, pot ser un recurs per escalfar el cos.
Per a 4 o 5 persones.
Ingredients:
– 1 carlota
– 1 porro
– 2 branques d’api
– 1/2 col
– 1 litre d’aigua
– 100g de quinoa
– sal, pebre, comí…
– oli d’oliva
Prepració:
1. Posar a bullir el litre d’aigua.
2. Netejar, pelar i tallar totes les verdures en daus petits.
3. Afegir les verdures a l’aigua i deixar-ho bullir 10 minuts, aproximadament.
4. Netejar bé la quinoa al raig d’aigua.
5. Afegir la quinoa a la cassola i deixar-ho bullir 15 minuts més, aproximadament. O fins que la quinoa esclati.
6. Cap al final de la cocció afegir un raig d’oli d’oliva, sal i espècies per a condimentar.